Райна Василева от Аутентик с концерти в София и Велико Търново

На 7 ноеври в Sofia Live Club и  на 15 ноември в Читалище Искра, Велико Търново, Аутентик създадоха истинска музикална магия. 
За пореден път формацията изненада своите фенове и остави траен отпечатък у тях и неутолима музикална жажда.

Гост-музиканти на събитията бяха: Стоян Янкулов-Стунджи, Борислав Илиев-китара, Димитър Сираков-бас китара и вокална група Авигея.
Концертите бяха своеобразно съчетание от български и чуждстранни произведения, преобразени, по уникален начин, със свой собствен почерк, от Аутентик.
”Беше вълнуващо, въздействащо и и

стинско и съм благодарен, че имах възможността да присъствам и да се насладя на това уникално преживяване.”, сподели фен от концерта във Велико Търново.


Формацията изпълни, както произведения от дебютния си албум, също и много нови композиции, някои от които бяха авторски и предстои да бъдат включени в предстоящия албум на групата, който ще се реализира официално в края на следващата година. 
Гласовете на вокална група Авигея огласиха сцената на Sofia Live Club разпръсквайки нежност и изящество. Момичетата изпълниха няколко авторски песни и фолклорни композиции от различни региони на България.

Събитието в София беше подкрепено и от нежни и красиви визуализации, които допринесоха за създаването на една изцяло магична атмосфера.
Визуализациите бяха специално подбрани за всяка една пиеса и се съчетаваха в една своеобразна симбиоза с текста и музиката.

Концертите завършиха с българско традиционно право хоро и усмивки, изписани на лицата на феновете на групата, неколкократни бисове и публика изправена на крака с нестихващи аплодисменти.

Концертите бяха реализирани с финансовата подкрепа на Министерството на Културата и Община Велико Търново.