Райна Василева част от спектакъла Лудо младо на Деси Добрева

Спектакълът “Лудо младо” на Деси Добрева, се състоя на 22 юни в ДКЦ,  гр. Варна.  Събитието започна при пълна тъмнина в залата, за да се види изненадата, замислена и подготвена за варненската публика, от Деси, а именно уникалните танци на гимнастичките, от танцовата трупа на Нешка Робева, облечени със специално изработени за спектакъла светещи костюми.

Залата беше препълнена, а публиката удивена от ефирния и нежен глас на Деси, изключителния бенд и изяществото в движенията на танцьорите.
Музикантите от бенда бяха облечени в черно, а трите бек вокалистки в бяло.
Деси беше подготвила повече от десет различни тоалети, всеки от които ушит специално за събитието и подбран в контекста на различните песни.

Музикалната програма беше изключително разнообразна. В нея бяха включени български народни песни от родопския, пиринския, шопския край, песни от Сърбия, български естрадни песни и хора от различните региони на България.
В спектакъла участваха много гост-музиканти, някои от които са: Михаил Йосифов -тромпет, Димитър Семов -ударни, Димитър Льолев – саксофон, Добри Рахнев -гайда, Нено Илиев – акордеон и вокал, Райна Василева – бек вокал, Елена Сиракова -бек вокал, Христина Нейкова – бек вокал и др.

Повече за събитието можете да научите от интервюто на Деси Добрева, ето тук.