Райна Василева и група Аутентик, част от един от най – големите фестивали в цял свят – Гластънбъри

Музикантите от Аутентик, наред с изпълнители като Ед Шийран, Кейти Пери, Фу Файтърс, Рейдио Хед, Джейми Кълъм и много други, бяха част от фестивала Гластънбъри 2017.

Outhentic and Boyan Boyadzhiev at Glastonbury Festival 2017

Благодарение на мениджъра на българската агенция „Panharmony“ – Боян Бояджиев, музиката на група Аутентик достигна до организаторите на фестивала и те веднага получиха покана за участие.

Сцените на фестивала бяха забележителните 79, а присъстващите наброяваха над 200 000 човека.
„Гластънбъри е уникално събитие, съчетаващо в себе си колорита, пъстротата и многообразието на различните етноси.
Това е едно магично място, което притежава изключителен дух. Не може да бъде описано с думи, какво е чувството да си там, трябва да се усети с всички сетива.“, споделя Райна.

Концертът на група Аутентик, се състоя на 23 юни – събота в 01:30ч, на сцената „Toad hall“, в зоната „Green Futures Field„.
Музикантите закриха програмата в съботната нощ и то със зашеметяващ успех.

Повече за преживяванията на Райна и група Аутентик в Гластънбъри, можете да откриете в интервюто им в „ Преди обед“, по БТВ, ето тук:

http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/etno-dzhaz-formacijata-autentik-uchastva-v-prestizhnija-festival-v-glastanbari.html

Още подробности, от гостуването им в предаването „Денят започва с Култура“ по БНТ,  ето тук:        https://www.bnt.bg/bg/a/grupa-outhentic-za-uchastieto-si-vv-   festivala-glastnbri

Leave a Reply

Your email address will not be published.